Filters
Søg

Arche Baotek lav støvle

Designer: Arche
SKU: ARC BAOTEK
Baotek Fin lille snørestøvle i bordeaux koskind.
2.149 DKK
1.289 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En elegant, komfortabel og cool lille støvlet med snører i det blødeste koskind og med god plads til tæerne.

En feminin og klassisk lille støvlet i en meget smuk bordeaux nuance. Bag på støvlen løber der en kile i glat skind, der giver støvlen et elegant look. Der er ingen syninger ude ved fusserne, der kan genere tæerne og skindet er blødere end handskeskind, så vi har virkelig at gøre med en støvle, der emmer af forkælelse til fødderne.

Støvlen er virkelig fin til bukser med brede ben, jeans eller culottes, så de mange fine detaljer kommer til sin ret. Den er også sød sammen med en kjole eller til en lang nederdel. Det flotte koskind gør, at støvlen trods sit meget klassiske look skiller sig ud på elegant vis.

En smuk fine lille støvle, som du vil have svært ved at komme ud af igen.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Støvlen er lavet i koskind.
  • Støvlen er normal i størrelsen.
  • Støvlen har en lækker gummisål og der er god plads til tæerne.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.