Filters
Søg

Arche Comsho støvle med uldfoer

Designer: Arche
SKU: ARCNOI5E
Vidunderlig støvle med rød kontrastsål og ternet uldfoer.
2.899 DKK
1.739 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En cool, klassisk og lækker støvle i glat skind med det mest bløde fluffy foer i ternet uld og lynlås på både yder- og indersiden.

En klassisk, feminin og cool støvle i handskeblødt glat skind, kontrastsål i rød naturgummi med en lille smule wedge. Der er ingen syninger ude ved fusserne, der kan genere tæerne og sålen er en lille smule højere bagpå end foran.

Støvlen er perfekt til en kortere kjole eller nederdel, men er også cool ud over stramme jeans eller tights og sætter du den til bukser med brede ben er der det fineste overraskelsesmoment, når du sidder ned og den cool røde kant på sålen titter frem. du kan også bukke støvlen ned, så det cool ternede uldfoer kommer frem.

En favorit, som dine fusser vil elske dig for.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Støvlen er lavet i glat skind og foret med fluffy uld.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Støvlen har en lækker gummisål, så du står fast og samtidig ser smart ud i sin røde nuance.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.