Filters
Søg

Arche Dayxoo lang støvle med lynlås

Designer: Arche
SKU: ARCIF2QDAYXOO
Coooollll støvle i 60-er stil.
3.599 DKK
2.159 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

Dayxxoo er som navnet indikerer en støvle, der er i en liga for sig selv. Den har et fantastisk cool 60-er look, som Twiggy ville have elsket at danse twist til.

Støvlen består en af masse stykker blødt og lækkert ruskind, der er sat sammen i et smukt grafisk look, der smyger sig op ad benet og skaber et cool og feminint look. Støvlen har den blødeste sål i en smuk fin lyseblå farve og lukkes med en lynlås på indersiden.

Støvlen vil virkelig komme til sin ret sammen med en kjole eller nederdel, så det smukke mønster bliver vist frem. Sætter du støvlen sammen med et par bukser vil det flotte grafiske mønster komme frem som en overraskelse, når du sidder ned og går omkring (eller danser dit hjerte ud).

En episk og unik feminin støvle, som du vil elske gennem mindst et årti.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Støvlen er lavet i ruskind og lynes på indersiden
  • Støvlen er normal i pasform og størrelse
  • Støvlen har en lækker gummisål, så du med god ro i maven kan danse natten lang.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.