Filters
Søg

Arche Lammam multifarvet loafer

Designer: Arche
SKU: ARCBOR2E
Elegant loafer med piping i rosa og bordeaux nuancer.
1.849 DKK
924 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En smuk og fin loafer med elastik i kanten og elegant farvemønster.

Den fine loafer er lavet i ruskind og har en kant rundt og den bagerste del af skoen er i smukke rosa nuancer. Foran på skoen er der en elegant afrunding. En masse detaljer, som er med til at give den klassiske og enkle sko et elegant og chic look.

Skindet smyger sig om fødderne og du mærker næsten ikke du har skoen på foruden den svævende fornemmelse som rågummisålen giver.

Loaferen vil være rigtig fin sammen med en kjole eller nederdel, hvor den smukke rem rigtig kommer til sin ret og sætter du den sammen med jeans eller slacks giver du dit look et feminint og elegant touch.

En smuk fin lille sko, som du kommer til at elske at gå med.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Loaferen er lavet i ruskind.
  • Loaferen er normal i størrelse og pasform.
  • Loaferen har en lækker gummisål, der er en smule højere bagpå end foran
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.