Filters
Søg

Arche Larazo Hunter wedgehæl

Designer: Arche
SKU: ARCNOI01
Smuk støvlet med wedge og lynlås på indersiden.
2.399 DKK
1.439 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En af de allerbedste Arche klassikere, den smukke lille støvlet er i handskeblødt ruskind og har en cool sål med wedge og grafisk riller sål, der virkelig kommer til sin ret, når man ser støvlen fra siden af.

Støvletten er lavet i ruskind og er en lille smule højere bagpå end foran. Den smyger sig omkring dine fusser og der er ingen syninger, der kan snerre. Kun handskeblødt skind, dine fødder vil elske dig for.

Støvletten er cool til en nederdel og kjole og sætter du den sammen med et par jeans eller slacks får det klassiske look en virkelig fin twist.

En af de Arche støvle, du aldrig har lyst til at komme ud af igen.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Støvletten er lavet i ruskind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Støvlettet har en lækker gummisål med wedge, der en smule højere bagpå end foran.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.