Filters
Søg

Arche Taimok loafer

Designer: Arche
SKU: ARCTAIMOK
Smuk loafer i rosa ruskind med lille hæl.
2.249 DKK
1.124 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En smuk, klassisk og elegant loafer i den fineste sarte rosa med sål i det blødeste naturgummi.

En feminin og cool loafer i handskeblødt ruskind, kontrastsål i sort naturgummi med en lille smule hæl. Der er ingen syninger ude ved fusserne, der kan genere tæerne og hen over foden er der et smukt bånd i rosa ruskind.

Loaferen er elegant til en kortere kjole eller nederdel, men vil også være smuk til jeans og bukser med brede ben eller culottes. Hælen er ikke højere end du kan have skoen på hele dagen og aftenen, hvis du skal direkte videre.

En klassiker, som du vil nyde at gå med.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Loaferen er lavet i ruskind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Loaferen har en lækker gummisål og er en smule højere bagpå end foran
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.