Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Chie Mihara Kaskhi42 høj sandal med plateau

Manufacturer: Chie Mihara
SKU: CMKASKI42
Elegant sandal med slingback og en smuk blomst foran
2,399 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En klassisk og smuk sandal i hvid, med blå tittekant, guldrem omkring anklen og et virkelig smukt mønster af glat skind på hælen. Som prikken over i-et er der en smuk blomst foran på sandalen i den dybeste fine røde ruskind.

Sandalen er en elegant og feminin sommersandal, der er anvendelig både på job og til cocktails. Den har en smuk hæl, der svajer ind af på 7½ cm og indbygget plateau på 2½ cm foran syner den højere end den er.

Skoen er smuk sammen med en fin kjole eller nederdel og giver et elegant twist til jeans og en chunky sweater. Den er også sød med glimmer- eller silkestrømper i.

Skoen er enorm blød og lækker at gå med og der er god plads til tæerne. Så du har komfort gennem hele dagen og glade fødder, hvis du skal ud og danse.

En tidsløs og smuk klassiker, som du vil være rigtig glad for i mange år.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Sandalen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 8½ cm og indbygget plateau foran på 2½ cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.