Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Chie Mihara Keduni høj sandal med plateau

Manufacturer: Chie Mihara
SKU: CMKEDUNI
Elegant sandal med høj hæl, slingback og bordeaux tittekant.
2,399 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En elegant og tidløs sandal i smukt præget skind og med indbygget plateau foran.

Sandalen er en klassisk og underspillet elegant med et feminint mønster i det rosa skind foran, der rammer foden smukt ind. Rundt om anklen og i bunden af sandalen ude ved tæerne er der den fineste rem i varme sølv nuancer.

Sandalens hæl er lavet i smukt præget sort skind og svajer elegant på indersiden og er skåret på en måde, så foden fremstår meget smuk og der er ingen syninger, der kan genere tæer.

Sandalen vil pifte et klassisk look op og vil være med til at understrege et festligt look til en smuk kjole eller nederdel. Hælen er på 8½ cm og indbygget plateau på 2½ cm foran syner den højere end den er.

Sandalen har en blød sål og den elegante t-rem omkring anklen sørger for, at den sidder godt på fusserne hele dagen og natten.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Sandalen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 8½ cm og indbygget plateau foran på 2½ cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.