Filters
Søg

Chie Mihara Wina-C

Designer: Chie Mihara
SKU: CMWINA-C
Elegant støvle med spænde og lynlås på indersiden.
3.349 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

En elegant, feminin og stilet støvlet i grønt og sort ruskind, sort glat skind, træhæl og det fineste spænde i bronze rundt om anklen.

Støvlen har et let look med smukke organiske syninger, som både er elegant, klassisk og på en fin underspillet vis tiltrækker sig en masse blikke. Støvlen er prydet med det fineste samspil mellem glat skind, ruskind og metallisk skind.

Hælen er ikke højere end 7½ cm og støvlen slutter flot omkring anklen, der lukkes med en lynlås på indersiden. Støvlen passer perfekt til jeans og slacks og sætter du dem sammen med en kjole og nederdel vil de mange fine detaljer få alles øjne til at søge ned mod dine fødder.

Støvlens hælhøjde er 7½ cm gør, men pasformen er virkelig god og vægten er fordelt hen over hele støvlen, så det her er en støve du kan hoppe i om morgenen og nyde at gå i hele dagen og aftenen og holde stilen samtidig med, at dine fødder vil takke dig – både i løbet af aftenen og dagen efter.

En tidløs, unik og smuk klassiker, som du vil være rigtig glad for i mange år.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Støvlen er lavet i skind og ruskind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 7½ cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.