Filters
Søg

Legero ankelstøvle lynlås goretex

Designer: Legero
SKU: LE2-000269
Elegant og cool sneakerstøvlet med lynlås på indersiden.
1.299 DKK
649 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Klassisk og casual sneakerstøvle i blå ruskind med snører og lynlås på ydersiden. Sneakeren har skridsikker sål og er behandlet med goretex.

En Legero klassiker og uundværlig del af efterårs- og vintergarderoben. Når først du har haft den her sneakerstøvlet på dine fødder en gang, så har du fundet dig en tro følgesvend for mange år.

Tanaro sneakerstøvletten har en komfortabel og blød sål, en pasform, der slutter godt omkring anklen og foden og der er fuld fokus på komforten. Sneakerstøvletten vil give et casual look til en mere elegant kjole eller nederdel og sæt den sammen med jeans eller slacks for et mere sporty look.

Legero er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og klassiske styles er samlet i fodtøj med plads til tæerne. Legero arbejder målrettet på at udvikle sko, som du vil nyde at have på hele dagen. Legero laver primært sko i rene materialer som skind, uld og har alle bløde og stødabsorberende såler og hvor det er muligt arbejder de med at bruge genanvendelige materialer i blandt andet sålen.

Komfortable og klassiske sko, som du vil nyde at stikke fødderne i.

  • Sneakerstøvletten er lavet i ruskind og foret med åndbart tekstil. Den er behandlet med goretex.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Sneakeren har en flad og blød sål, der er skridsikker.
  • Legeros sko føles som at gå på en sky.