Welcome to our fashion store!
Filters
Search

legero lav chelsey støvle med lyblås - goretex

Manufacturer: Legero
SKU: LE2-000191
Chealse støvle med goretex og skridsikker sål.
1,199 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

Klassisk og casual chelsea støvle med elastik på ydersiden og lynlås på indersiden.

En Legero klassiker og uundværlig del af vintergarderoben. Når først du har haft den her støvle på dine fødder en gang, så har du fundet dig en tro følgesvend for mange år.

Chelsea støvlen har en komfortabel og blød sål, en pasform, der slutter godt omkring anklen og foden og der er fuld fokus på komforten. Støvlen har et tyndt fleece foer, så fusserne ikke bliver kolde, når vinteren sætter ind.

Støvlen er enorm nem at style, den vil give et casual look til en mere elegant kjole eller nederdel og sætter du den sammen med jeans eller slacks opnår et mere casual look.

Sålen på chelsea støvlen er den samme som på en sneaker, så det føles som at gå på en sky, når du har de her små basser på. den har skridsikker sål, goretex og er ganske enkelt vidunderlig.

En virkelig god investering i en klassisk støvle, som er meget komfortabel og tidsløs.

Legero er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og klassiske styles er samlet i fodtøj med plads til tæerne. Legero arbejder målrettet på at udvikle sko, som du vil nyde at have på hele dagen. Legero laver primært sko i rene materialer som skind, uld og har alle bløde og stødabsorberende såler og hvor det er muligt arbejder de med at bruge genanvendelige materialer i blandt andet sålen.

Komfortable og klassiske sko, som du vil nyde at stikke fødderne i.

  • Chelsea støvlen er lavet i ruskind og foret med fleece.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Støvlen har en flad og skridsikker sål og goretex.
  • Legeros sko føles som at gå på en sky.