Filters
Søg

Think Agnello blød skind loafer.

Designer: Think
SKU: TH3-000563
Feminin og klassisk loafer med gummisål og elastik i hælen.
1.299 DKK
649 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En smuk loafer i det mest lækre bløde skind. Den har en lille hæl og elastik omkring hælen, så den sidder perfekt.

Skoen har en fin detalje bagpå med en lille påsyet hank og en fin rundet spids snude. Der er god plads omkring tæerne og den bløde gummisål gør, at dine fødder vil elske at have skoen på hele dagen.

Skoen vil være en klassiker til chinos eller jeans både med en silkebluse eller en chunky sweater og vil være tidsløs og feminin til en kjole eller nederdel.

Tidsløse, klassiske og smukke sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassisk og lækker loafer i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en fin afrundet spids snude og en lille gummihæl på 1½ cm.
  • Et fint mønster af blomster på undersiden af sålen.