Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Think Agrat lav støvle med lav hæl

Designer: Think
SKU: TH3-000082
Feminin og elegant støvlet i glat skind med snører.
1.549 DKK
929 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En af Thinks små og fine støvletter, der er som en drøm at gå med.

Støvlen er i det blødeste ruskind med gummisål og en lille hæl på 1½ cm. Støvlen har en fin sød afrundet snude,og lynlås på indersiden, så den er nem at komme i og ud af.

Der er masse fine detaljer på den her meget klassiske støvle. Hen over tæerne er der ingen syninger, der kan drille lumske lilletæer eller knyster. Støvlen vil være elegant til slacks, nederdel eller kjole og tilføre et cool edgy look til jeans og en chunky sweater.

En vidunderlig støvle, du vil nyde at have på hele dagen.

Tidløse, klassiske og smukke støvler, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er oprindeligt et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd.  Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre støvler i glat skind og foret med ruskind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvlen har en lille gummihæl på 1½ cm.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.