Filters
Søg

Think Julia læder komfortabel slip-in med flet.

Designer: Think
SKU: TH3-000598
Feminin og sød slip-in, der har en klædelig fletning af skind hen over foden.
1.149 DKK
399 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En rigtig sød og feminin version af den klassiske slip-in, som vi ikke kan leve uden. Den har god plads hen over vristen og der er ikke noget, som irriterer fusserne.

Slip-inen har en blød, let og lækker korksål og har mange fine detaljer som en fletning af skind for oven og en sød lille opstoppersnude, der viser, at den her slip-in er noget særligt.

Den er sød sammen med jeans, slacks eller en kjole, hvor de fine detaljer er med til at give den meget casual sko et mere feminint udtryk.

Nuttede, klassiske og feminne slip-ins, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og femnine slip-ins i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en flad sål og er super blød.