Filters
Søg

Think sling-back Guad 2

Designer: Think
SKU: TH3-000731
Elegant sko med sling back.
1.299 DKK
649 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Et klassisk og tidsløst lille kunstværk af en sko i lækkert blødt skind. Skoen er åben på hælen, har en fin rund gummihæl på 2 cm og har den sødeste snude, hvor gummisålen afrunder den på en fin måde.

Skoen har en dekorativ skæring på indersiden af skoen og der er et fint spænde på sling backen, som gør, at skoen sidder godt fast på foden og sikrer et elegant look. Der er god plads omkring tæerne og den runde hæl i træ sikrer god komfort hele dagen.

Skoen har mange fine detaljer, der gør, at den vil skabe et elegant look uanset om den bliver sat sammen med jeans, slacks eller en finere kjole.

Elegante, klassiske og smukke sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd.  Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sko i ruskind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en lille rund hæl i gummi på 2 cm.
  • Et smukt blomstermønster på undersiden af skoens sål.
Kunder der har købt denne vare købte også

Thnink Agrat 3/4 støvle med snøre og lynlås

Vidunderlig og cool støvle med snører og lynlås.
1.999 DKK