Filters
Søg

Think super blød sneaker

Designer: Think
SKU: TH3-000227
Cool og feminin sneaker med blomsterdetalje.
1.399 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Den her sneaker bliver svær at komme ud af. Den er feminin og cool, der er god plads omkring tæerne, sålen er i rågummi og som en drøm at gå på.

Skindet er handskeblødt og smyger sig omkring foden og bagpå skoen er der en bremme af skind i det fineste og feminine blomstermønster. Og så er der virkelig fin plads til at vifte med tæerne.

Sneakeren er sød til en kjole og nederdel og giver et cool og feminint look til jeans eller slacks. En skøn og klassisk sneaker, du hurtigt kommer til at holde meget af.

Elegante, klassiske og smukke sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sko i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Sneaken har en skøn blød gummesål formet efter fusserne
  • Sneakeren har Thinks klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.