Filters
Søg

Think Turna sneaker

Designer: Think
SKU: TH3-000559
En sød og cool sneaker i den fineste støvrosa nuance.
1.299 DKK
909 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En sneaker, der er tæt på umulig at komme ud af igen. Den er lavet i det blødeste skind, har snører og sålen er i det blødeste gummi, der er formet efter fødderne, så der er ikke noget, der driller fusserne.

Ude på spidsen af sneakeren er snuden indrammet i det lækreste hvide skind, som giver sneakeren et sporty look men på en fin måde, så det feminine og elegante udtryk fastholdes.

På bagsiden er der sat et lille sødt stykke rosa ruskind ind på hælen, som er en virkelig fin detalje og som gør, at sneakeren er noget lidt særligt.

Sneakeren vil give jeans og slacks et feminint look og sætter du den sammen med en kjole eller nederdel opnår du et fint sporty og elegant look.

Elegante, klassiske og smukke sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sko i ruskind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Sneaken har en skøn blød gummesål formet efter fusserne
  • Sneakeren har Thinks klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.