Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Thnink Agrat 3/4 støvle med snøre og lynlås

Designer: Think
SKU: TH3-000034
Vidunderlig og cool støvle med snører og lynlås.
1.999 DKK
1.199 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Det er sjældent at elegance, coolness og komfort går op i en højere enhed som det gør i den her støvle. Støvlen har en perfekt pasform, en sød afrundet snude i det blødeste handskeskind.

Støvlen har snører og lynlås på indersiden og er i lækkert sort glat skind. Den har gummisål og en lille gummihæl på 1½ cm. Hele vejen rundt på støvlen er der en masse smukke detaljer og syninger, der fanger blikket og gør, at støvlen på trods af sit meget underspillede udtryk skiller sig ud fra mængden.

Støvlen passer smukt til kjole og nederdel. Sætter du den sammen med jeans eller bukser med 5/6 længde kommer støvlen rigtig til sin ret. Den er exceptionel blød i skindet og du vil nyde at have den på hele dagen.

En uundværlig klassiker i skabet, der passer til alt og som hurtig vil blive din favorit.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassisk og lækker støvle i glat skind eller ruskind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvlen har en fin afrundet spids snude og en lille gummihæl på 1½ cm.
  • Sålen på den grå støvle er lavet af genbrugsgummi og changerer smukt i farven.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.
Kunder der har købt denne vare købte også

Think sling-back Guad 2

Elegant sko med sling back.
909 DKK 1.299 DKK