Filters
Søg

Arche Andrea sko med snøre

Designer: Arche
SKU: ARCBLAA4
En cool og klassisk sneaker i grafisk look.
2.499 DKK
1.249 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En helt enkel og klassisk sneaker med de mest vidunderlige detaljer i sort og hvid, der giver sneakeren et grafisk look, der er både elegant og cool.

Sneakeren smyger sig op af anklen og har den blødeste sål, der runder bagpå ved hælen, så man danser hen af jorden, når man går i den. Sneakeren har snører foran og er nem at komme i og ud af. Der er mange fine detaljer hen langs sålen og skindet er enkelt præget for at understrege sneakerens streetlook.

Den fine sneaker passer perfekt til et cool og enkelt look fordi det grafiske mønster lyser op og sætter du den til et mere feminint outfit får looket lidt kant og attitude. Sneakeren er smuk til både bukser og kort eller lang kjole og nederel.

En perfekt sneaker til dig, der ikke vil gå ned på stil og elegance.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Sneakeren er lavet i skind og foret med skind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Sneakekren har en lækker gummisål, der runder ved hælen.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.