Filters
Søg

Handelsbetingelser

VILKÅR & BETINGELSER

Velkommen til Le Nord Studio webshoppen. Vi beder dig om at gennemlæse handelsbetingelserne, inden du lægger din ordrer. Købsaftaler på webshoppen indgås på dansk.

Hos Le Nord Studio gør vi alt, vi kan, for at viderebringe korrekte oplysninger om produkterne, men fejl kan ske. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os hurtigst muligt.

 

BETALING

Le Nord Studio modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

LEVERING

Le Nord Studio sørger for levering med PostNord til modtager på den adresse der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Le Nord Studio kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Le Nord Studio naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med PostNord.

 Priser for Danmark

  • 1-5 kg pakke i Danmark med Pakkeshop levering 67 kr. - Home levering + 20 kr.
  • Du vælger selv den nærmeste pakkeshop, hvor du ønsker din ordre skal sendes til. 

PICK-UP

Afhent i vores studio i Algade 35B baggården, 9000 Aalborg. Du kan frit afhente mandag - torsdag mellem 10.00 og 17.30, fredag mellem kl. 10.00 - 18.00 og lørdag mellem kl. 10.00 - 14.00.

Ønsker du afhentning på andre tidspunkter er du velkommen til at sende os en forespørgsel på mail.

 

RETUR

Returforsendelser er på eget ansvar og det er vigtigt at kunden noterer sig tracking nummeret (nummeret står på dit returlabel, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering).

Du kan købe et RETURLABEL fra GLS her.

Returvarer sendes til:

Le Nord Studio, Algade 35B baggården, 9000 Aalborg

Pakker skal sendes direkte til vores studio. Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller anden afhentningssteder. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO.

Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse, såfremt dette ikke er tilfældet forbeholder os retten til at afvise returvaren. 

Vi skal have returpakker inden 14 dage fra modtagelse-dato. Ellers vil pakken blive sendt retur.

 

KUNDESERVICE

Ring til os på Tlf. 30 600 705

Fra mandag til torsdag mellem kl. 10.00 - 17.30, fredag mellem kl. 10.00 - 18.00 og lørdag mellem kl. 10.00 - 14.00 - Ellers svarer vi hurtigst muligt på studio@lenordstudio.com

 

REKLAMATIONSRET

Le Nord Studio yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Le Nord Studio indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Le Nord Studio returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

RETUR - Le Nord Studio

Algade 35B baggården, 9000 Aalborg.

 

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

REFUSION

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Le Nord Studio har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Udsalgsvarer byttes gerne eller der kan udstedes et tilgodebevis.

Fortrydelse af køb skal gives pr. mail på studio@lenordstudio.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

VARENS STAND NÅR DEN RETURNERES

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Le Nord Studio

Algade 35B baggården, 9000 Aalborg

CVR.: 41712031 

studio@lenordstudio.com 

+45 30 600 705

 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Le Nord Studio og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Den data ansvarlige på Lenordstudio.com er Le Nord ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: studio@lenordstudio.com

 

KLAGEPROCEDURE
Ved tvivl, spørgsmål eller hvis du ønsker at klage over dit køb, kontakt da venligst da venligst vores kundeservice på telefon +45 30 600 705 eller via e-mail på studio@lenordstudio.com. Vi bestræber os på altid at finde den bedste løsning.

Skulle vi, mod forventning, ikke være stand til at finde en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indsende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, Denmark Læs mere på www.naevneneshus.dk.