Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Arche Baosha lammeskinds støvle lav

Manufacturer: Arche
SKU: ARC19Y01
Skøn lav støvle i lammeskind.
2,299 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

Den sødeste og mest bløde lave støvle i lammeskind, med fluffy foer og en sål så blød, at du kan høre englene synge, når du har den på.

En fin lille og feminin støvlet lammeskind, der changerer og giver støvlen et fint spil. Der er ingen syninger ude ved fusserne, der kan genere tæerne og sålen er en lille smule højere bagpå end foran.

Støvletten runder fint foran ind over anklen, så det fluffy lammeskind titter frem.

Støvletten er cute til en kortere kjole eller nederdel, men er også cool ud over stramme jeans eller tights og sætter du den til bukser med brede ben er der det fineste overraskelsesmoment, når du sidder ned og den søde fluffy kan titter frem.

En favorit, som dine fusser vil elske dig for.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Støvlen er lavet i lammeskind og foret med fluffy lammeksind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Støvlen har en lækker gummisål, så du står fast og samtidig ser smart ud.

At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.