Filters
Søg

Arche Barene loafer

Designer: Arche
SKU: ARC15Z01
Klassisk ballerina med smuk syning foran.
1.799 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Barene er en lækker og klassisk ballerina, der har et meget smukt twist foran idet skindet samler sig i en smuk syning, der smyger sig op ad foden og laver en smuk udskæring omkring tæerne.

Ballerinaen har en lille wegde og er lavet i det blødeste glatte skind, der har en smuk prægning. Den fine ballerina har god plads til tæerne og dine fødder vil elske dig hele dagen og aftenen

Ballerinaen er som skabt til jeans eller haremsbukser og sætter du den sammen med en mere feminin kjole, nederdel eller skjorte giver du det fine look lidt attitude og coolness.

En casual og cool ballerina, du kan gå til verdens ende i med glade fusser.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Ballerinaen er lavet i glat skind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Ballerinaen har en lækker gummisål og har en lille wedge på 2 cm bagpå og 1 cm foran.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.