Filters
Søg

Arche Joleen snøresko

Designer: Arche
SKU: ARC JOLEEN
Joleen Cool snøresko i lak med rødt slangeskind på snuden og hælen.
1.549 DKK
775 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En cool og klassisk snøresko i shiny sort lak og med en trekant på snuden i rødt slangeskind.

En feminin og stilren snøresko med en lille smule attitude i det blødeste skind og med en sål som selv de mest komfortable sneakers får svært ved at konkurrere med. Ude på snude og bag langs hælen er der det fineste mønster i rødt slangeskind, der er med til at gøre snøreskoen både cool og elegant.

Snøreskoen passer perfekt til slidte jeans eller elegante slacks. Og sætter du den sammen med en nederdel eller kjole, får det feminine look en lille smule kant. Hælen er en smule højere bagpå end foran, så du bliver løftet en smule

En klassiker, som pifter ethvert sæt op.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Snøreskoen er lavet i lakeret og glat skind.
  • Den er normal i størrelsen.
  • Snøreskoen har en lækker gummisål og er en smule højere bagpå end foran
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.