Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Arche Suzkoo snørestøvle

Manufacturer: Arche
SKU: ARCSUZKOO
Suzkoo Cool og elegant støvle i det blødeste lyse ruskind med kontrasthæl i sort naturgummi.
3,699 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En smuk, klassisk og cool lang snørestøvle, der bare passer til alt og er som en drøm at gå med.

Snørestøvlen er lavet i handskeblødt ruskind og har en cool kontrastsål i sort naturgummi. Der er farvede snørebånd, som kan skiftes til sorte eller hvide, hvis man ønsker et mere simpelt udtryk. Der er lynlås på indersiden af støvlen, så den er nem at komme i og ud af.

Snørestøvlen går midt op på skinnebenet og sidder fint til, så den er elegant både uden på eller inden under busker eller jeans. Sætter du den sammen med en kjole eller nederdel kommer alle de flotte og cool detaljer virkelig til udtryk. Hælen er en lille smule højere bagpå end foran, så du bliver løftet en smule.

En cool klassiker der lige løfter niveauet et hak eller to.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Snørestøvlen er lavet i ruskind.
  • Den er normal i størrelsenog der er fin plads til tæerne.
  • Snørestøvlen har en lækker gummisål og er en smule højere bagpå end foran
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.