Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Boato

Designer: Chie Mihara
SKU: CMBOATO
Gucci inspireret støvle med similisten og slangeskind.
2.999 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

En cool, feminin og stilet støvlet i slangeskind, med grøn hæl og smukke similisten foran.

Støvlen har et cool 70-er inspireret Gucci look, som både er elegant, klassisk og på en fin underspillet vis tiltrækker sig en masse blikke. Støvlen er prydet med et smukt bånd foran, der ligesom hælen er i en cool grøn farve, som er med til at give støvlens ellers klassiske look lidt kant.

Hælen er ikke højere end 4 cm og støvlen slutter flot omkring anklen, der lukkes med en lynlås på indersiden. Støvlen passer perfekt til jeans og slacks og sætter du dem sammen med en kjole og nederdel vil de mange fine detaljer få alles øjne til at søge ned mod dine fødder.

Støvlens hælhøjde på 4 cm gør, at det er en støve du kan hoppe i om morgenen og nyde at gå i hele dagen og aftenen og holde stilen samtidig med, at dine fødder vil takke dig – både i løbet af aftenen og dagen efter.

En tidløs, unik og smuk klassiker, som du vil være rigtig glad for i mange år.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Støvlen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 4 cm og.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.