Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Boel

Designer: Chie Mihara
SKU: CMBOEL
Gucci inspireret loafer med similisten og slangeskind.
2.699 DKK
1.619 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

En smuk, feminin og elegant loafer i slangeskind, med sort hæl og et smukt bånd foran i bourdeaux med similisten.

Loaferen har et vidunderligt 70-er inspireret Gucci look, som både er elegant, klassisk og på en fin underspillet vis tiltrækker sig en masse blikke. Loaferen er prydet med et smukt bånd foran i den fineste bordeaux bånd og har en hæl på kun 4 cm i sort lak. Hen over skoen pryder tre fine ringe af similisten. En masse små detaljer, der er med til at give loaferens ellers klassiske look lidt kant.

Loaferen vil være tilføre unik værdi til en klassisk garderobe og er du til lidt mere spræl vil loaferens enkle udtryk skabe ro og eksklusivitet.

Loaferens hælhøjde på 5 cm gør, at det er en sko du kan hoppe i om morgenen og nyde at gå i hele dagen og aftenen og holde stilen samtidig med, at dine fødder vil takke dig – både i løbet af aftenen og dagen efter. Og bare vent med at se similistenene glimte i morgensolen eller til diskokuglens lys.

En meget smuk, elegant og tidløs klassiker, som du i løbet af meget kort tid kommer til at knuselske.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Loaferen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 4 cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.