Filters
Søg

Chie Mihara Ibone

Designer: Chie Mihara
SKU: CMIBONE
College inspireret loafer med bronze og kroko-præget skind.
2.799 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

En smuk, feminin og elegant loafer i kroko inspireret, med mønstret hæl og et smukt bånd foran i bronze.

Loaferen har et vidunderligt college inspireret look, som både er elegant, klassisk og på en fin underspillet vis tiltrækker sig en masse blikke. Loaferen er prydet med et smukt bånd og har en hæl på kun 3 cm i et fedt mønster. Skoen har en flot kontrastkant i petroleumsfarvet skind, der matcher mønstret på hælen. En masse små detaljer, der er med til at give loaferens ellers klassiske look lidt kant.

Loaferen vil være tilføre unik værdi til en klassisk garderobe og er du til lidt mere spræl vil loaferens enkle udtryk skabe ro og eksklusivitet.

Loaferens hælhøjde på 4 cm gør, at det er en sko du kan hoppe i om morgenen og nyde at gå i hele dagen og aftenen og holde stilen samtidig med, at dine fødder vil takke dig – både i løbet af aftenen og dagen efter.

En meget smuk, elegant og tidløs klassiker, som du i løbet af meget kort tid kommer til at knuselske.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Loaferen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 3 cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.