Filters
Søg

Chie Mihara Lyon sandal med blomst og medium hæl

Designer: Chie Mihara
SKU: CMLYON
Smuk sandal i varme brune og cool grønne nuancer med en smuk blomst foran.
2.599 DKK
1.819 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En vidunderlig og elegant sandal, der emmer af elegance og livsglæde.

Sandalen har en hæl i den mest cool grønne lak, der er en fin kontrast til sandalens elegante brune og gyldne skind. Og for lige at give sandalen en ekstra twist er der en smuk blomst i lækkert varmt brunt skind ude foran, der indrammer tæerne meget fint.

Sandalen er som skabt til at kunne bruges hele dagen fordi den er med til at give et klassisk look elegance og sætter du den sammen med en smuk florlet sommerkjole er det svært ikke at danse hele natten.

Hælen er 6 cm høj og er bred, så der er god støtte og remmen bag om anklen sikrer, at sandalen sidder perfekt hele dagen og ud på de lune sommeraftener i parkerne, havefester og drinks på byens caféer..

Sandalen er enorm blød og lækker at gå med og der er god plads til tæerne. Så du har komfort gennem hele dagen og glade fødder, når du skal ud og danse.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Sandalen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 6 cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.