Filters
Søg

Chie Mihara Maisa sandalsko medium hæl

Designer: Chie Mihara
SKU: CMMAISA
Feminin, chic og smuk loafer med hæl og slingback.
2.599 DKK
1.819 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En klassisk og smuk loafer i smukke hvide og grønne nuancer med de fineste spænde foran, fin afrundet snude og slingback.

En feminin og klassisk loafer på en 5 cm høj hæl, der er åben bagtil og hvor slingbacken sikrer, at loaferen sidder perfekt. Loaferens hæl svajer fint ind i siden og understreger det chic og feminine look.

Foran på skoen er der det smukkeste hulmønster og der er god plads til tæerne og den sidder godt til omkring hælen, der er lavet i den fineste prægede glatte skind. Det er en loafer, der er anvendelig både på job og til fest.

Den vil være smuk sammen med en fin kjole eller nederdel og giver en elegant twist til jeans og en skjorte. Og du kan sætte alle mulige fine glimmer- og mønstrede strømper i og opnå en fin effekt.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Loaferen er lavet i skind og ruskind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 5 cm, som er meget behagelig at gå med.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.