Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Makeup sandalsko med lille hæl

Designer: Chie Mihara
SKU: CMMAKEUP
Den fineste loafer med hæl, slingback og det smukkeske blomstermønster.
2.399 DKK
1.439 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En meget feminin og fin loafer i den flotteste farvesammensætning, vi længe har set. Snuden på skoen består af flere lag skind, der er lagt elegant oven på hinanden og danner et smukt blomstermønster.

En feminin og klassisk loafer på en 5 cm høj hæl, der er åben bagtil og hvor slingbacken sikrer, at loaferen sidder perfekt. Loaferens hæl svajer fint ind i siden og understreger det chic og feminine look. Snuden på den fine loafer runder fint og sikrer, at der er god plads til tæerne.

Loaferen er en virkelig fin elegant hverdagssandal, fordi højden og bredden på hælen sikrer, at vægten fordeler sig jævnt hen over skoen og fødderne kan slappe af. Skoen vil pifte jeans og en skjorte op og sætter den den sammen med en kjole eller nederdel kommer alle skoens fine detaljer så fint til udtryk.

Du kan sætte alle mulige smukke glimmer- og mønstrede strømper i og opnå en fin effekt.

En virkelig skøn loafer, som hurtig bliver en yndling i skabet.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Loaferen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 5 cm, som er meget behagelig at gå med.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.