Filters
Søg

Chie Mihara Menan sandalsko medium hæl

Designer: Chie Mihara
SKU: CMMENAN
Feminin, chic og smuk loafer med hæl og t-rem.
2.349 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En klassisk og smuk loafer i fineste lyse pastefarver; lysegul, lille, gul og hvid. Skoen er med slingback og en t-rem foran, der sikrer, at skoen sidder perfekt.

En feminin og klassisk loafer på en 5 cm høj hæl, der er åen bagtil og hvor slingbacken sikrer, at loaferen sidder perfekt. Loaferens hæl svajer fint ind i siden og understreger det chic og feminine look.

Foran på skoen er der en megte smuk indramning af foden i lysegult og hvidt skind. Der er fuld frihed for tæerne til at bevæge sig og sandalen sidder godt til omkring hælen, der er lavet i den fineste prægede hvide glatte skind. Det er en loafer, der er anvendelig både på job og til fest.

En lille hyldest til livet, der vil være smuk sammen med en fin kjole eller nederdel og giver en elegant twist til jeans og en skjorte. Og du kan sætte alle mulige fine glimmer- og mønstrede strømper i og opnå en fin effekt.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Loaferen er lavet i skind og ruskind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 5 cm, som er meget behagelig at gå med.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.