Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Taifa lav sandal

Designer: Chie Mihara
SKU: CMTAIFA
Guldsandal med lav hæl og det smukkeste mønster af fine skindremme foran.
2.299 DKK
1.379 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En virkelig smuk sandal, der indrammer foden på smukkeste vis og ganske enkelt er vidunderlig at have på.

Vi elsker, når Chie Mihara designer de små unikke sko, der er betagende både at se på og have på fusserne. Denne smukke sandal kan begge dele. Hælen er kun 2 cm høj, der er en fin lille ankelrem, der sikrer, at sandalen sidder som en drøm.

Forrest på sandalen samler en lang række gyldne skindremme sig i et fint lille rundt spænde, der på meget elegant og feminin vis indrammer foden.

Sandalen har en fin lille hæl i krokopræget glat skind og langs sandalen og ude foran tæerne er der sat et stykke ind i fineste varme grønne nuance. Sandalen er feminin til shorts, nederdel eller kjole, hvor det smukke mønster virkelig kommer til sin ret og sætter du den samme med jeans får det cool look en elegant twist.

En virkelig skøn sandal, der passer til hverdag og fest og til dig, der vil være smuk og samtidig have fusser, der nynner af glæde.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Sandalen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 2 cm og ankelrem kan justeres med et spænde på siden.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.