Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Tayda lav sandal med blomst

Designer: Chie Mihara
SKU: CMTAYDA
Smuk sandal med den fineste blomst og flad hæl.
2.399 DKK
1.439 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En af Chie Miharas helt særlige evner er, at hun designer små kunstværker, der er smukke at se på og vidunderlige at gå med. Denne skønne sandal lever op til begge ting.

Hælen er på kun 2 cm cm og er prydet i det fineste skind i varme brune nuancer, der laver små zig-zag langs hælen. Sandalen har en smuk udskæring foran, hvor der sidder to vidunderlige brune ruskindsblomster og den fineste slingback sikrer, at sandalen er vidunderlig at gå med hele dagen.

Sandalen sidder som en drøm og den brede hæl sikrer, at du kan gå og danse dig gennem dagen og natten med et smil på læben og glade fusser. Sandalen er et virkelig godt bud på en feminin hverdagssandal, men brug den også gerne til festlige lejligheder for at give det festlige outfit et mere underspillet smukt look.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Sandalen er lavet i skind og ruskind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 2 cm og sandalen har slingback, der kan justeres med et spænde.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.