Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Upicoli-c

Designer: Chie Mihara
SKU: CMUPICOLI-C
Chic og feminin støvle med flæse foran.
3.049 DKK
1.829 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

En feminin, cool og meget smuk støvle, der vil tilføre elegance til ethvert look.

Støvlen er lavet i det blødeste sorte handskeskindog indersiden af den fine flæse, der pryder støvlen foran er lavet i rosafarvet metalic glat skind. Hælen på støvlen er 9 cm høj er lavet i træ og støvlen har et lille plateau foran på 2 cm, så støvlen syner højere end den er. Støvlen er skåret sådan, at den sidder passer perfekt omkring ankel og læg.

Det er en klassisk støvle med en masse fine detaljer, der vil tilføre et elegant og feminint touch til dit look. Støvlen er smuk til en kjole eller nederdel, hvor det feminine look understreges og sæt den sammen med bukser og en chunky strik for at opnå et mere underspillet cool og stadig feminint look.

Støvlen er komfortabel, har en fin firkantet skråt afrundet snude, så der er god plads omkring tæerne og sålen er blød, så det er en støvle, der er skabt til at gå gennem livet med stil og glade fødder.

En af de smukkeste feminine og klassiske støvler Chie Mihara vist nogensinde har lavet.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Støvlen er lavet i skind, foer og sål er lavet af skind.
  • Størrelse er normal og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 9 cm og med et lille plateau foran på 2 cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.