Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie mihara wasmara lav rem sandal

Designer: Chie Mihara
SKU: CMWASMARA
Elegant og feminin sandal med lukket hæl.
2.199 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En virkelig skøn sandal, der er klassisk med de fineste remme foran på foden og som har lukket hælkappe.

Sandalen har lukket hælkappe i det fineste påfuglemønster og en sød lille ankelrem, der sikrer, at den sidder perfekt. Sandalen har tre smukke remme foran på foden, som indrammer tæerne flot og den ene rem kan justeres for at opnå den helt rigtige pasform.

Sandalens fine lille hæl på 2 cm er i smukt bronzefarvet glat skind og bunden samt siderne i sandalen er i en lækker grøn nuance.

Det er en virkelig smuk sandal, der vil give kjole eller nederdel en cool og underspillet elegant twist og sætter du den sammen med jeans eller shorts opnår du et mere klassisk og casual look.

Sandalen er komfortabel, der er god plads omkring tæerne og sålen er blød og med gummi forneden, så det er en sko, der både er som en drøm at se på og gå med.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Sandalen er lavet i skind, foer og sål er også lavet af skind.
  • Størrelse er til den store side, så du kan sagtens gå ½-1 størrelse ned og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 2 cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.