Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Legero lav kryds sandal

Designer: Legero
SKU: LE2-000261
Klassisk og sporty citysandal.
999 DKK
599 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En cool, elegant og klassisk sandal med skind, der er samlet i et flot kryds hen over foden.

En af Legeros vidunderlige sandaler, der har fået et cool og elegant citylook. Så det her er en fantastisk arbejdssandal, hvor du ikke vil gå på kompromis med hverken stil eller komfort. Sålen er lavet i det blødeste skum, så det føles som at gå på en sky og remmene hen over foden og bagom anklen er i smørblødt skind.

Krydset foran på sandalen indrammer fødder og tæer fint og der er ikke nogen syninger eller andet, der kan genere de små fusser. Det er en sandal, du kan gå til tage på om morgenen til job og nyde at have på hele dagen lang.

Sandalen er klassisk i sit udtryk og vil være sød til en kjole, nederdel eller shorts og sæt den sammen med jeans eller slacks for et casual look.

Legero er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og klassiske styles er samlet i fodtøj med plads til tæerne. Legero arbejder målrettet på at udvikle sko, som du vil nyde at have på hele dagen. Legero laver primært sko i rene materialer som skind, uld og har alle bløde og stødabsorberende såler og hvor det er muligt arbejder de med at bruge genanvendelige materialer i blandt andet sålen.

Komfortable og klassiske sko, som du vil nyde at stikke fødderne i.

  • Sandalen er lavet i glat skind og foret med skind.
  • Størrelsen er en lille smule til den lille side, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den store.
  • Sandalen har en flad og blød sål og tre velcrolukninger.
  • Legeros sko føles som at gå på en sky.