Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Legero lav sandal med velco

Designer: Legero
SKU: LE2-000252
En feminin tolkning af en klassisk vandresandal.
899 DKK
539 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En mere feminin og elegant version af den vandresandal, man bare skal have i skabet.

Sandalen er lavet i blødt skind med tre velcrolukninger i blødt stof – to hen over foden og en ved hælen, så du kan tilpasse sandalen til dine små unikke fusser.

Såler er foret med ruskind og blød som smør og de sporty remme og farver giver sandalen et forfriskende fint og feminint udtryk. Det er en sandal, der er skabt til storbyferier og de lange gåture langs vandet og i parker og skove, hvor du gerne vil have nogel praktiske sandaler, men også gerne vil se lidt chic ud.

Sandalen har en komfortabel og blød sål og velcrolukningern sikrer, at sandalen sikrer en perfekt pasform. Sandalen vil være sød til en kjole, nederdel eller shorts og sæt den sammen med jeans eller slacks for et casual look.

Legero er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og klassiske styles er samlet i fodtøj med plads til tæerne. Legero arbejder målrettet på at udvikle sko, som du vil nyde at have på hele dagen. Legero laver primært sko i rene materialer som skind, uld og har alle bløde og stødabsorberende såler og hvor det er muligt arbejder de med at bruge genanvendelige materialer i blandt andet sålen.

Komfortable og klassiske sko, som du vil nyde at stikke fødderne i.

  • Sandalen er lavet i ruskind, remmene er af stof og foret med skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Sandalen har en flad og blød sål og tre velcrolukninger.
  • Legeros sko føles som at gå på en sky.