Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Legero multifarvet flad sandal m velco

Designer: Legero
SKU: LE2-000243
Klassisk og komfortabel sandal med 3 velcrobånd.
899 DKK
539 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En fantastisk komfortabel klassisk sandal med tre velcrolukninger hen over foden, så du kan tilpasse den til dine små unikke fusser.

En af Legeros vidunderlige sandaler, hvor komfort og livsglæde er sat i centrum. Den lysgrå sål er blød som smør og giver sandalen et forfriskende fint og feminint udtryk. Det er en sandal, du kan gå til tage på om morgenen og nyde at have på hele dagen lang.

Sandalen har en komfortabel og blød sål og velcrolukningern sikrer, at sandalen sikrer en perfekt pasform. Sandalen vil være sød til en kjole, nederdel eller shorts og sæt den sammen med jeans eller slacks for et casual look.

Legero er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og klassiske styles er samlet i fodtøj med plads til tæerne. Legero arbejder målrettet på at udvikle sko, som du vil nyde at have på hele dagen. Legero laver primært sko i rene materialer som skind, uld og har alle bløde og stødabsorberende såler og hvor det er muligt arbejder de med at bruge genanvendelige materialer i blandt andet sålen.

Komfortable og klassiske sko, som du vil nyde at stikke fødderne i.

  • Sandalen er lavet i glat skind og foret med skind.
  • Størrelsen er lidt lille, så gå gerne en størrelse op.
  • Sandalen har en flad og blød sål og tre velcrolukninger.
  • Legeros sko føles som at gå på en sky.