Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Legero sandal med velco lukning

Designer: Legero
SKU: LE2-000242
Elegant og komfortabel sandal med velcrobånd.
849 DKK
425 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En fantastisk komfortabel klassisk sandal med to velcrolukninger hen over foden og en omkring hælen, så du kan tilpasse den til dine små unikke fusser.

En af Legeros bløde og skønne sandaler, hvor komfort og livsglæde er sat i centrum. Den hvide sål er blød som smør og giver sandalen et forfriskende fint og feminint udtryk. Det er en sandal, du kan gå til tage på om morgenen og nyde at have på hele dagen lang.

Sandalen har en komfortabel og blød sål og velcrolukningerne sikrer, at sandalen sikrer en perfekt pasform. Sandalen vil være sød til en kjole, nederdel eller shorts og sæt den sammen med jeans eller slacks for et casual look.

Legero er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og klassiske styles er samlet i fodtøj med plads til tæerne. Legero arbejder målrettet på at udvikle sko, som du vil nyde at have på hele dagen. Legero laver primært sko i rene materialer som skind, uld og har alle bløde og stødabsorberende såler og hvor det er muligt arbejder de med at bruge genanvendelige materialer i blandt andet sålen.

Komfortable og klassiske sko, som du vil nyde at stikke fødderne i.

  • Sandalen er lavet i glat skind og foret med skind.
  • Størrelse er er lidt lille, så gå gerne en størrelse op.
  • Sandalen har en flad og blød sål og tre velcrolukninger.
  • Legeros sko føles som at gå på en sky.
Kunder der har købt denne vare købte også

CARE BY ME Cashmere Comb

Pas godt på din kashmir.
80 DKK