Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Think flad blomst sandal med regulærbare velco

Manufacturer: Think
SKU: TH3-000551
Feminin og komfortabel sandal med smukke blomster hen over tæerne.
1,199 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

Feminin og elegant sandal med remme, der kan strammes ind tre forskellige steder.

En ret vidunderlig sandal fordi den både er feminin og fornuftig. Sandalen har en masse søde blomster, der dækker tæerne fint.

Sandalen har tre remme, der er skjult på fineste vis og som giver mulighed for, at du kan spænde den ud og ind, så den sidder helt perfekt omkring de unikke fødder.

Den er en lille genistreg fordi den både er smuk, komfortabel og kan tilpasses en hvilken som helst fod. Den er meget let og har en skøn sål af kork, som gør, at du kan danse og svanse dig gennem dagen uden at skulle bekymre dig om komforten.

Sandalen har mange fine detaljer, den er en smule højere bagtil, som giver en flot holdning, når du går og så er den sød sammen med jeans, slacks eller en finere kjole.

Elegante, klassiske og skønne sandaler, der er rummelige, kan tilpasses dine fødder og får dem til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sandaler i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Sandalen har et lille plateau på 2½ cm og lidt højere hæl på 4 cm.
  • Der er mulighed for at tilpasse sandalen tre forskellige steder for optimal pasform.