Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Think flad blomster støvle

Designer: Think
SKU: TH3-000618
En exceptionel fin og feminin støvlet, hvor der ikke gås på kompromis med komforten.
1.649 DKK
989 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En fin, feminin og elegant støvlet med den lækreste bløde gummisål, der er som skabt til at gå til enden af verden i uden at gå ned på stilen.

Støvletten snøres foran og har så mange fine detaljer. Der er et smukt blomstret skindmønster på yder- og indersiden og op langs hælen og omkring snørerne smyger der sig de smukkeste bremmer af rosa skind. På siden er der kobberfarvet striber, der rammer støvletten og foden smukt ind.

Støvletten vil give et helt klassisk look elegance og den lille ekstra twist, der løfter looket og sætter du den sammen med et par slidte jeans eller en baggy sweater opnår du et feminint og cool look.

Elegante, klassiske og smukke sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre støvletter i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvletten har en lille rund hæl i gummi på 2 cm.
  • Sålen er lavet i det lækreste bløde gummi.