Filters
Søg

Think Guad2 støvle med lav hæl

Designer: Think
SKU: TH3-000813
Elegant ruskindsstøvlet med de fineste syninger på ydersiden i det smukkeste farvegalleri.
1.749 DKK
875 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Guad støvlen er en klassisk Think støvlet i handskeskind blødt skind med lynlås på indersiden.

Støvletten har en lækker gummisål og er en 1 cm højere bag på end foran. Støvlen er meget enkelt og elegant i dit udtryk og vil være en flot understregning af en klassisk stil med sit underspillede look og lækre kvalitet.

Støvletten har en fin rundet snude og der ingen syninger omkring spidsen, så der er god plads til tæer og ingen syninger, der kan snerre eller irritere de må lilletæer eller knysterne.

Den er meget fin til bukser med brede ben, slacks eller jeans med smalle ben, hvor støvlettens detaljer kan komme flot til udtryk. Og sætter du den sammen med en kjole eller nederdel kommer støvlettens smukke syede detaljer på ydersiden flot frem.

En klassiker, du vil have svært ved at komme ud af.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre støvletter i ruskind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvletten har en lille fin gummihæl på 1 cm.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.