Filters
Søg

Think Kama flad sandal

Designer: Think
SKU: TH3-000777
Feminin og elegant sandal med det fineste fletmønster hen over foden.
1.199 DKK
599 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Sandalen er et lille fint kunststykke med en masse flettede remme hen over foden i forskellige pastelfarver.

Sandalen har en masse fine remme i det blødeste skind, der indrammer foden på en meget feminin måde og som samtidig elegant smyger sig perfekt omkring de unikke fødder.

Sandalen har mange fine detaljer og en enormt blød gummisål, så det er en sandal, dine fødder vil elske dig for og som er sød sammen med jeans, slacks og giver en finere kjole et mere casual look.

Elegante, klassiske og skønne sandaler, der er rummelige og som er skabt til de lange gåture langs vandet, i skoven eller gennem storbyens inspirerende gader.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sandaler i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Sandalen har en blød og lækker gummisål.
  • Der er mulighed for at tilpasse sandalen tre forskellige steder for optimal pasform.