Filters
Søg

Think Kusabi 3/4 støvle

Designer: Think
SKU: TH3-000837
Cool støvle med snører og lynlås.
2.449 DKK
999 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Det er sjældent at elegance, coolness og komfort går op i en højere enhed som det gør i den her snørestøvle. Støvlen har en perfekt pasform går lidt højere op end anklen og har en masse cool detaljer, der giver den enkle støvle en fed twist.

Støvlen har snører og lynlås på indersiden og er blød som handskeskind. Den har en lidt chunky Lofina lignende gummisål. Hele vejen rundt på støvlen er der en masse smukke detaljer og syninger, der fanger blikket og gør, at støvlen på trods af sit meget underspillede udtryk skiller sig ud fra mængden.

Støvlen passer smukt til kjole og nederdel. Sætter du den sammen med jeans eller bukser med 5/6 længde kommer støvlen rigtig til sin ret. Den er exceptionel blød i skindet og du vil nyde at have den på hele dagen.

En uundværlig klassiker i skabet, der passer til alt og som hurtig vil blive din favorit.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassisk og lækker støvle i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvlen har en fin afrundet spids snude og en lidt chunky gummisål.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.