Filters
Søg

Think Sandal flad med velco lukning

Designer: Think
SKU: TH3-000251
Feminin og cool sandal med skrå velcrolukning.
1.199 DKK
839 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En klassisk og cool sandal, der har en lækker blød sål og som kan spændes to steder med velcrobånd, så sandalen sidder perfekt på din fod.

Sandalen har skrå remme, der på fineste vis dækker knyster og andre unika aspekter ved dine fødder og velcroen gør, at sandalen sidder helt perfekt omkring de unikke fødder.

Sandalen er let i sit udtryk og har en skøn sål af blød gummi, der er lidt højere bag på end foran, så du får en flot holdning og har glade fusser hele dagen. Sandalen har mange fine detaljer og er sød sammen med jeans, slacks eller en finere kjole.

Elegante, klassiske og skønne sandaler, der er rummelige, kan tilpasses dine fødder og får dem til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sandaler i ruskind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Sandalen er en smule højere bag på end foran.
  • Der er mulighed for at tilpasse sandalen tre forskellige steder for optimal pasform.