Filters
Søg

Think Zeppa sandal med blomster

Designer: Think
SKU: TH3-000782
Feminin og elegant sandal med smukke blomster hen over tæerne
1.299 DKK
649 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En vidunderlig feminin og elegant sandal med en sød trælignende hæl.

Sandalen har en masse søde blomster, der dækker tæerne fint og remmene hen over fødderne er skjult på fineste vis og giver mulighed for, at du kan spænde sandalen ud og ind, så den sidder helt perfekt omkring de unikke fødder.

Sandalen har mange søde detaljer med en fin afrundet hæl, den er en smule højere bagtil, som giver en flot holdning, når du går.

Den er elegant sammen med jeans, slacks, hvor sandalen giver det enkle look en feminin twist og sætter du den sammen med en finere kjole bliver udtrykket flyvende og sommerligt.

Elegante, klassiske og skønne sandaler, der er rummelige, kan tilpasses dine fødder og får dem til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sandaler i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Sandalen har et lille plateau på 2½ cm og lidt højere hæl på 4 cm.
  • Der er mulighed for at tilpasse sandalen tre forskellige steder for optimal pasform.